Provence
1950€
per person
Reis Provence südamesse.
SEE REIS SOBIB KA HÄSTI OMA VÄIKESELE GRUPILE, MIL SAAB SEDA KORRALDADA TEILE SOBIVAL AJAL
Naudime söögi- ning toidukultuurist läbiimbunud kohti ning imetleme kaunist maalilist ümbrust. See on ka paik, kus on filmitud hittfilm “Hea Aasta” peaosas Russel Crowga.
Mõned märksõnad eesootavatest avastustest:
- Mis täpsemalt on trühvlid, kuidas nad kasvavad ja kuidas neid leitakse – seda kõike kuuleme, näeme, kogeme ja ka maitseme viies erinevas roas oma Provences reisi trühvlipäeval.
- Samuti saab vastuse küsimus – miks on nii, et ühes väikeses piirkonnas on vein oluliselt rohkem hinnatud ja kallim kui naabruses olevates – külastame Chateaneuf du Pape piirkonna veinimõisa ja proovime nende kuulsaid veine. Veinimeister annab selgitusi veinide kohta.
- Mis oleks prantsuse toit ilma juusututa – parimaks Prantsusmaa juustumeistriks tituleeritud proua tutvustab ja pakub maitsmiseks erinevaid juustusorte.
- Õhtuti meie oma villas toimuvad provencepärased õhtusöögid kohalike kokkade abil – peaosades konnajalad, lammas, teod ja muidugi kuulsad provence ürdid.
Kokad, farmerid, juustuproua ja veinimeistrid on kõik väga toredad ja oma ala hästi tundvad inimesed. Majutus on privaatses villas, keset romantilisi viinamarjaistandusi ja mägikülakesi. Villas on imeline interjöör, lopsakas ürdiaed, viinamarjaistandused, välibassein ja imeline vaade.
Kohti vaid kuni 12 inimesele.
Ringi sõidame minibussidega.
Reis on eestikeelne – kogu prantslaste jutu tõlgime eesti keelde.
0
Reviews
-
Departure/Return Location
10.-15.09.2023
Tour Plan
1
1.päev
Hommikupoolikul saabumine.
Sõit Luberoni orgu, meie villasse. Majutus ja tutvumine meie villaga kaunite vaadetega orule ja külakestele .
Omavaheline tutvumine ja snäkid.
Kokteilid ja õhtusöök lähedalsuvas külakeses mäe otsas restoranis, mis pakub kohalikke hõrgutisi ning on meie klientide heakskiidu pälvinud.
2
2 päev
trühvlipäev
Hommikusöök villas.
Sõidame u. 40 min trühvlifarmini jõudmiseks, kus koos kohaliku peremehega jalutame trühvlipõllule ja kus saab näha kuidas koertega trühvleid otsitakse. Peremees räägib lähemalt ka trühvlite hingeelust ning tutvustab trühvlite kasvatmise nüansse.
Mitmekäiguline gourmet lõuna trühvlifarmis, kus kõik käigud on valmistatud trühvlilisanditega.
Pärastlõunal väljasõit ühte tüüpilisse piirkonna veinimõisa - veinide degusteerimine ja mõisaga tutvumine.
Õhtusöök meie villas valmib koostöös kohaliku prantslannast kokaga, kelle menüüs on kindlasti provence traditsioonilised road.
Õhtusöögi nautimine sumedas Provance õhtus kuni ...
3
3.päev
Hommikusöök villas.
Sõidame naabruses olevasse imeliste vaadetega mägikülla turupäevale, kus müüakse nii kohalikke põllumajandussaadusi kui ka käsitööd.
Lõunaks sõidame mööda külavaheteid järgmisse külakesse, kus igaüks valib omale meelepärase lõunatamise koha ning jääb aega ka jalutamiseks - poodidesse piilumiseks.
Selle päeva õhtusöök on eriline, sest mitte kokk ei tule meile külla vaid meie läheme kokale külla. Ja tegemist ei ole mitte lihtsalt kokaga, vaid kokaga, kes valmistab ka luksusbrändi Hermes omanikele kõik nende eined, kui nad puhkavad Provences. Kodu, kuhu me sõidame asub mägiküla tipus. Kui ilm lubab, einestame õues ja lisaks roogadele naudime ka imelist vaadet. Kui on soovijaid, siis enne õhtusööki võib korraldada ka kokanduskursuse (lisatasu eest).
Hilisõhtul oleme tagasi oma villas.
4
4.päev
juustupäev
Hommikusöök villas.
Sõidame külla piirkonna kõige tuntumale juustutundjale, kes on saanud ka 2009 aastal tiitli Prantsusmaa parim juustumeister. Me degusteerime erinevaid juustusid, juustumeister räägib kuidas need on valmistatud ja kuidas ning millega neid süüakse.
Lõunaks sõidame külla piirkonna tuntuima dessertveini beaume de venise’ meistrile, kelle avara vaatega terrassil maitseme hõrku piknikulõunat koos kohalike veinidega.
Õhtusöögiks sõidame veinimõisa - keset viinamarjaistandusi. Koht kus valmistatakse kohalikku head veini ning imemaitsvat kohalikku toitu.
5
5.päev
Chateuneuf du Pape
Hommikusöök villas.
Sõidame Chateuneuf du pape veinipiirkonda, kus teeme ringkäigu veinimõisa. Veinimeister räägib miks siin on vein erilisem ja lõpuks degusteerime seda kuulsat veini.
Lõunasöögiks sõidame Chateuneuf du Pape linnakesse, kus igaüks saab ringi jalutada, astuda sisse veinipoekestesse ning süüa endale meelepärase lõuna.
Õhtusöök meie villas, mille valmistavad kaks sharmatset prantsuse kokka
6
6.päev
Hommikusöök villas ja ärasõit kl 11.00.
Meie villa asub Luberoni orus ümbritsetuna viinamarjaväljadest, veinimõisatest ja väikestest mägikülakestest. Villas on kahesed toad, milledel on kõigil oma vannituba (osad dushiga). Villas on mitmeid elutubasid, söögitubasid ja imeilusate vaadetega terrasse. On võimalusi nii sees kui ka väljas einestamiseks. Ja loomulikult on olemas oma bassein.
Meie õhtusöökide menüüdes on kindlasti järgmised Provance hõrgutised – konnajalad, teod ja lammas Provance ürtidega.
Hind sisaldab:
- majutustust oma villas kahestes tubades
- eht prantslaslikud hommikusöögid koos värskete ja lõhnavate crossantidega
- kogu kohapealset transporti, programmi ja sissepääse
- degusteerimisi ja lõunaid (v.a. 3ndal ja 5ndal päeval) ning õhtusööke (v.a. esimesel õhtul)
- Transfere saabumisel ja lahkumisel Avignonist
- lennupileteid
- transfeere kas Nizzast või Marseillest - hind kokkuleppel
- kokanduskursust 3.päeva õhtul
- esimese päeva õhtusööki ja kolmanda ning viienda päeva lõunasööki
Ise mööda Prantsusmaad ringi sõites näed küll, et suurelt teelt keeravad ära väikesed teed. Teie tüdrukud, näitasite mis nende väikeste teede lõpus ja suletud väravate taga on.